Prijzen

Kamer 1a

De gastenkamers van B&B Karveel hebben dezelfde prijs. Een overnachting voor een persoon kost u €30 Voor twee personen is dit €60

U kunt ook ontbijt bijbestellen, en wel een normaal ontbijt voor 5€. Dit bevat minimaal 1 soort broodje, 1 soort vleeswaar en 1 soort kaas en 1 soort zoet met koffie of thee en fruit of sap. Voor €10 kunt u ook een luxueuzer ontbijt bijbestellen. Dit bevat verschillende soorten broodjes, croissant, ev. yoghurt met muesli, ei (gekookt of gebakken of roer), meerdere soorten vleeswaar en kaas en zoet beleg, fruit en sap en koffie of thee. U wordt verzocht vooraf aan te geven of u gebruik wenst te maken van het ontbijt en van welke variant. Wij proberen altijd rekening te houden met allergieën en dieetwensen. Als u dit vooraf kenbaar maakt, dan komt dat goed.

Sinds 1 april 2021 (helaas geen grap) heft de gemeente Lelystad toeristenbelasting. Deze bedraagt 2,50 p.p.p.d. Deze komt bij de prijs van een overnachting.

Voor regelmatig terugkerende gasten en gasten die langere tijd willen blijven zijn aparte afspraken te maken.

Naast het ontbijt kunt u ook tegen een vergoeding een lunchpakket krijgen. U wordt verzocht dit vooraf kenbaar te maken. U mag een klein hondje op de kamer houden. Dit kost €10 per nacht, zonder voer. Wij vinden het vanzelfsprekend dat uw hondje niet in of op het bed of de stoelen mag. Als u weggaat, dan blijft uw hondje niet alleen achter op de kamer.

2 thoughts on “Prijzen

  1. Geachte heer / mevrouw,

    Ik zit momenteel in een scheiding en woon met mijn nieuwe vriendin, hals over kop bij mijn ouders, helaas door hersenbloeding van mijn moeder word het te zwaar. Gezien dat huizen markt erg zwaar is om spoedig een woning te vinden, wil ik u vragen of ook mogelijk is de kamer voor langere tijd te huren? En wat bedrag hiervan is?

    Met vriendelijke groet,
    Richard Onrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *