Prijzen

Kamer 1a

De gastenkamers van B&B Karveel hebben dezelfde prijs. Een overnachting voor een persoon kost u €32,50. Voor twee personen is dit €65,-

U kunt ook ontbijt bijbestellen. Dit bestaat minimaal uit enkele broodjes, een croissant, een gekookt ei, kaas en vleeswaren en zoet broodbeleg. Een stukje fruit of glaasje sap hoort er ook bij. U kunt kiezen wat u hierbij wilt drinken. Natuurlijk zijn koffie en thee mogelijk, maar eventueel ook andere dranken zoals melk. Mocht u een geheel ander ontbijt wensen, zoals bv. yoghurt met muesli en fruit, dan is dit uiteraard ook mogelijk. In overleg kan er veel. Wij proberen altijd rekening te houden met allergieën en dieetwensen. Als u dit vooraf kenbaar maakt, dan komt dat goed. Het ontbijt kost €7,50.

Sinds 1 april 2021 (helaas geen grap) heft de gemeente Lelystad toeristenbelasting. Deze bedraagt 2,50 p.p.p.d. Deze komt bij de prijs van een overnachting.

Voor regelmatig terugkerende gasten en gasten die langere tijd willen blijven zijn aparte afspraken te maken.

Naast het ontbijt kunt u ook tegen een vergoeding een lunchpakket krijgen. U wordt verzocht dit vooraf kenbaar te maken. In onderling overleg wordt dan de inhoud en de prijs van dit pakket bepaald.

2 thoughts on “Prijzen

  1. Geachte heer / mevrouw,

    Ik zit momenteel in een scheiding en woon met mijn nieuwe vriendin, hals over kop bij mijn ouders, helaas door hersenbloeding van mijn moeder word het te zwaar. Gezien dat huizen markt erg zwaar is om spoedig een woning te vinden, wil ik u vragen of ook mogelijk is de kamer voor langere tijd te huren? En wat bedrag hiervan is?

    Met vriendelijke groet,
    Richard Onrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *