Voorzieningen

Bij aankomst kunt u uw auto gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen vlakbij of onder de carport. Eenmaal binnen vindt u in de hal een koelkast en een combimagnetron, samen met een kastje met servies, bestek en glaswerk voor de gasten. Verderop in de hal staat een boekenkast met diverse lectuur en folders van bezienswaardigheden, restaurants en maaltijdbezorgers uit de stad. Indien u dit wenst, dan hebben wij routes van diverse wandelingen voor u.

In de gasten badkamer op uw eigen verdieping treft u een toilet, badmeubel en douchecabine aan. Wij zorgen voor douchegel en shampoo. Uiteraard staan er handdoeken en badhanddoeken tot uw beschikking. Deze gasten badkamer deelt u met eventuele andere gasten van de B&B. In de kamers beschikt u over een ruim bed, linnenkast, badjassen, zitje, tv, wifi en een kluisje. Ook uw hond is welkom, maar hij mag niet op het bed of op de stoelen. Als u weggaat, dan neemt u vanzelfsprekend uw hond mee en laat hem niet alleen op de kamer. Er zijn kosten verbonden aan het meenemen van uw hond.

Indien wij zelf aanwezig zijn, dan staat de tuin tot uw beschikking. Er is hier een barbecue aanwezig voor de gasten en ze hebben een eigen tuinstel om aan te zitten of te eten. Bij het tuinhuis (dat overigens ook te huur is) is een ruime veranda met een loungeset, waar de gasten ook van harte welkom zijn. De tuin is ruim en groen aangelegd, met veel bloeiende bloemen en een flinke vijver. Vooral in de lente en de vroege zomer laten de diverse bewoners hiervan, de vissen, kikkertjes (gelukkig wel stille!) en salamandertjes zich regelmatig zien. Ook vele soorten vogels komen vaak langs. Mochten wij niet zelf aanwezig zijn, dan vallen er afspraken te maken over het gebruik van de tuin. In de tuin mag u roken, het huis is rookvrij.

Het ontbijt is mogelijk bij een overnachting. Mocht u heel erg vroeg vertrekken, dan kunnen wij een ontbijtpakket voor u klaar zetten in de gasten koelkast beneden. Wij verzoeken u om dieetwensen vooraf kenbaar te maken aan ons. Dieetmogelijkheden zijn in ieder geval vegetarisch, gluten- en lactosevrij. Bij deze laatste variant verzoeken wij u aan te geven of u de voorkeur geeft aan sojamelk en –sojaproducten behalve kaas, of dat u liever geitenmelk en kaas heeft. U kunt het ontbijt op uw kamer gebruiken. Bij mooi weer kunt u, in overleg, ontbijten in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *