Kamers

Gastenkamer 1 “tussen kunst en kitsch”

Gastenkamer 1 van Bed & Breakfast Karveel biedt uitzicht op onze ruime tuin en de daarachter gelegen bossage. De kamer meet ongeveer 3,5 bij 4 meter en er staat een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter. U kunt kiezen of u hier een lits jumeaux dekbed op wilt hebben, of liever twee eenpersoons dekbedden. Wij verzoeken u vriendelijk om uw keus vooraf kenbaar te maken, dan is het bed opgemaakt met het door u gewenste dekbed.

Verder bevat de kamer een ruime linnenkast met daarin een kluisje voor uw kostbaarheden. Er is een zitje met comfortabele stoelen aan een sidetable. Deze tafel kan eenvoudig uitgeklapt worden. Uw badjas hangt al klaar voor u. Indien u dit wenst, dan serveren wij uw ontbijt op de kamer. De kamer heeft een eigen tv en ook wifi is aanwezig. Tot slot is er een theetafeltje, waar u zelf koffie en/of thee kunt maken.
Bij de inrichting van de kamer stond comfort voorop, maar de sfeer zijn we niet vergeten. We hebben de kamer ‘tussen kunst en kitsch’ genoemd. Kunst in de vorm van de reproducties van impressionistische schilderijen, en kitsch in de vorm van de zijden bloemen, die de inrichting een licht romantisch tintje geven. We hopen, dat deze inrichting u bevalt.

Gastenkamer 2 “kijk op Corneille”

Deze gastenkamer heeft twee éénpersoons bedden. Dit zijn bedden met een electrisch verstelbare bodem. Deze zijn eventueel samen te voegen tot een tweepersoons bed. De kamer is ruim 3 bij 3,5 meter. Naast de bedden staan er een kledingkast en twee comfortabele stoelen met een tafel. Hierop vindt u een theedoos naast de waterkoker en een senseo apparaat. Zo kunt u zichzelf bedienen met koffie en thee. Ook op deze kamer is een tv, kluisje, badjassen en wifi aanwezig.

Bij de inrichting van deze kamer is eveneens op de eerste plaats gedacht aan comfort. De inrichting is modern in heldere kleuren met veel hout. Smaakmaker zijn de werken van de Nederlandse schilder Corneille aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *