Kamers

Gastenkamer 1 “tussen kunst en kitsch”

Gastenkamer 1 van Bed & Breakfast Karveel biedt uitzicht op onze ruime tuin en de daarachter gelegen bossage. De kamer meet ongeveer 3,5 bij 4 meter en er staat een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter. U kunt kiezen of u hier een lits jumeaux dekbed op wilt hebben, of liever twee eenpersoons dekbedden. Wij verzoeken u vriendelijk om uw keus vooraf kenbaar te maken, dan is het bed opgemaakt met het door u gewenste dekbed.

Verder bevat de kamer een ruime linnenkast met daarin een kluisje voor uw kostbaarheden. Er is een zitje met comfortabele stoelen aan een sidetable. Deze tafel kan eenvoudig uitgeklapt worden. Uw badjas hangt al klaar voor u. Indien u dit wenst, dan serveren wij uw ontbijt op de kamer. De kamer heeft een eigen tv en ook wifi is aanwezig. Tot slot is er een theetafeltje, waar u zelf koffie en/of thee kunt maken.
Bij de inrichting van de kamer stond comfort voorop, maar de sfeer zijn we niet vergeten. We hebben de kamer ‘tussen kunst en kitsch’ genoemd. Kunst in de vorm van de reproducties van impressionistische schilderijen, en kitsch in de vorm van de zijden bloemen, die de inrichting een licht romantisch tintje geven. We hopen, dat deze inrichting u bevalt.

Gastenkamer 2 “kijk op Corneille”

Deze gastenkamer heeft twee éénpersoons bedden. Dit zijn bedden met een electrisch verstelbare bodem. Deze zijn eventueel samen te voegen tot een tweepersoons bed. De kamer is ruim 3 bij 3,5 meter. Naast de bedden staan er een kledingkast en twee comfortabele stoelen met een tafel. Hierop vindt u een theedoos naast de waterkoker en een senseo apparaat. Zo kunt u zichzelf bedienen met koffie en thee. Ook op deze kamer is een tv, kluisje, badjassen en wifi aanwezig.

Bij de inrichting van deze kamer is eveneens op de eerste plaats gedacht aan comfort. De inrichting is modern in heldere kleuren met veel hout. Smaakmaker zijn de werken van de Nederlandse schilder Corneille aan de muur.

2 thoughts on “Kamers

 1. Sehr geehrte Damen und Herren,
  wir sind eine Fahrrad Gruppe und suchen vom 30 Mai bis zum 02 Juni 1x ein Doppelzimmer und 3x ein Einzelzimmer im Hotel Leonardo Lelystad City Center.
  Gibt es die Möglichkeit die Fahrräder im Hotel sicher abzustellen? Kann man mit dem Auto bei ihnen Parken?
  Können sie uns bitte ein Angebot für Übernachtung mit Frühstück machen.
  Danke und viele Grüße
  Hans-Peter Würz

  • Sehr geehrter Herr Wuerz,

   Leider reden Sie nicht mit Hotel Leonardo in Lelystad, sondern mit ein Kleiner B&B in Lelystad. Ich habe keine Moglichkeit um Ihre Gruppe etwas an zu bieten.

   Mit freundlichen Grusse,
   Brigitte Seuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *