Prijzen

Kamer 1a

De gastenkamers van B&B Karveel hebben dezelfde prijs. Een overnachting met ontbijt kost 30 € voor een persoon. U kunt er ook voor kiezen om een overnachting zonder ontbijt te nemen. In dat geval betaalt u €27,50.

Voor twee personen betaalt u € 60,00  voor een overnachting met ontbijt. Indien u afziet van het ontbijt, dan betaalt u per nacht € 55. Deze prijzen zijn zonder toeristenbelasting. Deze is begin 2021 ingevoerd en bedraagt € 2,50 p.p.p.d.

Voor regelmatig terugkerende gasten en gasten die langere tijd willen blijven zijn aparte afspraken te maken.

Naast het ontbijt kunt u ook tegen een vergoeding een lunchpakket krijgen. U wordt verzocht dit vooraf kenbaar te maken. U mag een klein hondje op de kamer houden. Dit kost €5,00 per nacht, zonder voer. Wij vinden het vanzelfsprekend dat uw hondje niet in of op het bed mag.

2 thoughts on “Prijzen

  1. Geachte heer / mevrouw,

    Ik zit momenteel in een scheiding en woon met mijn nieuwe vriendin, hals over kop bij mijn ouders, helaas door hersenbloeding van mijn moeder word het te zwaar. Gezien dat huizen markt erg zwaar is om spoedig een woning te vinden, wil ik u vragen of ook mogelijk is de kamer voor langere tijd te huren? En wat bedrag hiervan is?

    Met vriendelijke groet,
    Richard Onrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *