Welkom

Ook wij zijn ons zeer bewust van het corona-virus. De B&B is slechts gedeeltelijk geopend, dat wil zeggen dat er één kamer met een privé badkamer beschikbaar is voor de gasten. Alleen als meerdere gasten tot één gezin behoren, dan zijn beide kamers tegelijk te krijgen. Dit geldt bv. voor ouders met kinderen.

In de kamers en privé badkamer en de omgeving hiervan wordt niet alleen grondig schoon gemaakt, maar ook volgens de RIVM-normen ontsmet. Op deze manier is de anderhalvemeter samenleving met zo goed mogelijke hygiëne aan te bieden aan onze gasten.

U mag zelf kiezen van welke kamer u gebruik wenst te maken. Het ontbijt wordt, indien gewenst, door ons op een plaats neergezet waar u het zelf makkelijk kunt oppakken en meenemen. Als u de voorkeur geeft aan geen contact met ons, dan is de sleuteloverdracht via het sleutelkastje ook mogelijk.

In Lelystad, tussen Batavia Stad Outlet Center en het Zuigerplasbos in, ligt Bed & Breakfast Karveel. Aan de ene kant het koopjesparadijs op slechts 5 autominuten verwijderd, en aan de andere kant een fraai wandelbos op ruim 5 minuten loopafstand. B&B Karveel ligt aan de rand van een rustige, groene woonwijk, goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Het pand grenst aan een hofje, parkeren is mogelijk onder de eigen carport of in de directe omgeving en is gratis.

Binnen staat de gasten een comfortabele kamer te wachten met een of twee bedden, een gezellig zitje en een eigen TV. Uiteraard is er ook wifi aanwezig. Uw kostbare spullen kunt u bewaren in een kluis op uw kamer. Uw badjas hangt al klaar voor u. U kunt hier zelf koffie of thee maken. Verder is er een  gasten badkamer met douchecabine, badmeubel en toilet. Ontbijten kunt u boven op uw kamer. Wij bezorgen dan uw ontbijt op uw kamer. Bij mooi weer kunt u ook terecht in onze ruime, groene tuin.

PortretBS1Daarnaast is er beneden in de hal een grote boekenkast met diverse lectuur voor de gasten en informatie over de omgeving en wat daar allemaal te beleven valt. Indien u vragen heeft, dan beantwoorden wij deze met plezier. Hier in de hal staat ook een koelkast en een combi-magnetron voor de gasten. Wilt u iets te eten of te drinken gekoeld bewaren of juist opwarmen, hier kan het. In het kastje erboven vindt u servies en bestek. Voor de afwas wordt gezorgd.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Brigitte Seuren. Samen met mijn man ben ik actief in de wandelwereld, dus als u iets wilt weten op dat gebied, aarzel dan niet om het mij te vragen. Wij kennen de omgeving goed en kunnen u vast leuke tips geven. Lelystad is namelijk verre van saai en lelijk, maar een aantrekkelijke groene stad aan een imposant water. We vertellen u er graag meer over. Komt u eens kijken?

2 thoughts on “Welkom

  1. I stayed here for 2 nights on a weekend. The very nice and hospitable couple went extra length to make me feel welcome and at home. 2 Euro breakfast is also definitely worth it. Highly recommended.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *